Kontakt vores malerfirma i dag

Vi har erfaring, evne og mandskab til at klare de fleste malerprojekter. Kontakt os for et stærkt tilbud på netop dit projekt. Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!​

Kontakt​oplysninger

​Malerfirmaet Preben Larsens Eftf.

Priorgade 11, 9000 Aalborg

Telefon: +45 9811 4577

E-mail: malerprebenlarsen@stofanet.dk

CVR-nummer: 33544499

​Medlem af Danske Malermestre

Malerfirmaet Preben Larsens Eftf. er medlem af Danske Malermestre og dækket af garantiordningen.

Det sikrer dig og den opgave du får udført hos os, og er et kvalitetsstempel på, at du udelukkende får udført det bedste arbejde.​

Tryghed for kunderne

Derfor skal du vælge vores malerfirma

​Der er flere gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at tage kontakt til vores firma, hvis du skal bruge en malermester til at realisere dine drømme i hjemmet. Her kan blandt andet nævnes følgende fordele:

40 års malererfaring lyver ikke

Vi skaber tryghed ved at levere et solidt og professionelt stykke arbejde for vores kunder. Hos Malerfirmaet Preben Larsens Eftf. har vi sans for kvalitet og har 40 års erfaring med i bagagen.

Vi er nemme at komme i kontakt med

Vi er tæt på vores kunder, dvs. at vi sørger for at opretholde en tæt kundekontakt og det vil være nemt at få fat på os via telefon eller mail. 

Vi overholder altid tidsplanen

Alle kunder er lige vigtige, store som små. For os handler det om at komme ud og levere god service, gøre vores kunder tilfredse og sørge for de har haft en god oplevelse.

Vi er medlem af Danske Malermestre

Ikke alene er vi topprofessionelle malere. Vi er også medlem af Danske Malermestre, og dækket af deres fordelagtige garantiordning. Læs mere om Danske Malermestre her.

Hvad er dine behov?

Drømmer du om nye farver på tilværelsen eller farverådgivning?

Vi løser alle former for malerarbejde, både inde og ude. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for et smukt malerarbejde.

​Medlem af Danske Malermestre

Det gode håndværk er essentielt for at opnå det flotteste resultat og det er netop, hvad du er garanteret, når du vælger En Rigtig Maler.

​Er du interesseret?

Er du interesseret i et uforpligtende malertilbud?

Hvad end du skal have lavet, står vi klar til at udføre opgaven for dig - du kan bare læne dig tilbage, og lade os klare resten! Hos os sikret en professionel og kompetent maler, hvis du vælger vores malerfirma som din samarbejdspartner ved dit næste malerprojekt.

Du kan trygt ringe til os på nummeret herover eller sende os en mail på malerprebenlarsen@stofanet.dk. Vi står klar til at hjælpe dig, når du skal bruge et kvalitetsbevidst malerfirma til din opgave.

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmaoplysninger

Malerfirmaet Preben Larsens Eftf.

Priorgade 11, 9000 Aalborg

CVR-nummer: 33544499

Kontaktoplysninger

phone-color +45 9811 4577

mail-color  malerprebenlarsen@stofanet.dk

Indhent et malertilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser fra Facebook